20.2.2013

Uitbreiding team LM Nederland

LM Information Delivery, één van de Europese marktleiders in abonnementenbeheer en informatiediensten, heeft Annemiek Kuiper en Anne-Mieke Wiss aangesteld in de functie van Senior Accountmanager.

Met deze aanstelling breidt LM Information Delivery haar verkoopteam in Nederland verder uit en versterkt daarmee haar leverancierspositie in de markt van elektronische tijdschriften, pakketten met elektronische tijdschriften,  abonnementenbeheer, e-journals, e-books, fulltext en referentiedatabanken, ERM, en discovery & managementoplossingen voor ieder type bibliotheek.

Annemiek Kuiper is onder meer werkzaam geweest als Salesmanager bij IT Accent en Senior Account Manager bij Aia. In deze periode heeft ze ruime en generalistische kennis opgebouwd op het gebied van Library Management, Serials Solutions, Knowledge Management, Document Output Management tot Archiving, - Museum en Retrieval Systemen. Daarnaast heeft zij uitgebreide ervaring in maatwerk en consultancy projecten. Met haar brede kennis van oplossingen in zowel het bank- en verzekeringswezen,  als bij overheden en provincies, is Annemiek een aanwinst voor het sales team van LM Information Delivery.

Anne-Mieke Wiss, heeft Biologie gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en heeft onder meer de bibliotheekacademie gedaan, heeft meerdere jaren als documentalist gewerkt op het Hubrecht Laboratorium te Utrecht (onderdeel van de KNAW) en als Informatiespecialist bij de Algemene Verkeersdienst Driebergen, de KLPD.

Zij heeft als Key Accountmanager gewerkt bij Bohn Stafleu van Loghum. Hier was zij mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de online Vakbibliotheek  (full text toegang tot meer dan 50 (Nederlandstalige) uitgaven van BSvL op het gebied van de Gezondheidszorg). Zij heeft daarnaast nog gewerkt voor het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (Ministerie van VWS), waar zij verantwoordelijk was voor de regulatoire aspecten van een geneesmiddelendossier.

LM Information Delivery ondersteunt met haar producten en diensten voor zoeken, vinden en leveren de wereld van studenten en professionals aan ondernemingen, overheidsinstellingen, universiteiten, farmaceuten over de hele wereld en biedt met haar oplossingen volledige ondersteuning omtrent bestellingen, factureren, reclameren, vernieuwingen en consolidatie. Licentiebeheer en registratie voor elektronische tijdschriften vormt hier een onderdeel van.

Daarnaast is LM Information Delivery exclusief leverancier van de SAAS-oplossingen van Serials Solutions® in Nederland. Serials Solutions wordt wereldwijd ingezet om bibliotheken te ondersteunen met beheer van data en discovery.