Lund University kiest Summon als zoekservice

Lund University, volgens Times Higher Education de meest uitgebreide universiteit in Scandinavië in 2011/2012, heeft gekozen voor Summon als belangrijkste zoekmethode op haar website. Lund University is een van de meest gerespecteerde onderzoeksuniversiteiten van Zweden. De universiteit stimuleert op actieve wijze onbeperkte toegang tot alle wetenschappelijke informatie. In het verlengde van deze missie is de Summon Discovery Service geïmplementeerd voor gratis online toegang, zonder authenticatie, tot wetenschappelijk onderzoeksmateriaal.

Christel Smith, hoofd digitale bibliotheek bij Lund University, laat in een persbericht van Serials Solutions weten dat de werknemers onder de indruk zijn van het snelle en soepele implementatieproces. Met de implementatie van Summon Discovery Service kan de universiteit direct toegang bieden tot haar uitgebreide elektronische bronnen.

Summon is een zoekservice van Serials Solutions. Summon is zeer goed ontvangen in de Scandinavische landen en de service is in Zweden geïmplementeerd in diverse instellingen voor hoger onderwijs. In 2010 koos Chalmers University of Technology voor Summon als zoekmethode en Blekinge Institute of Technology implementeerde de service in het voorjaar van 2011. De goede ontvangst van de service is te danken aan de gebruiksvriendelijke interface, zijn duidelijke en relevante zoekresultaten en het eenvoudige implementatieproces.

LM Information Delivery is in Noord-Europa de leverancier van Serials Solutions producten, waaronder Summon. Op onze website vindt u aanvullende informatie over de service. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

Contactgegevens:

Consultant

Ronald van Dieen

06 23226056

LM Information Delivery

LM Information Delivery is in Noord-Europa marktleider op het gebied van abonnementen- en informatiebeheer. In ons klantenbestand bevinden zich universiteits- en onderzoeksbibliotheken, ziekenhuizen en medische bibliotheken, openbare bibliotheken, overheidsorganisaties, niet-gouvernementele organisaties en bedrijfsinformatiecentra.

Wij bieden onze klanten abonnementenbeheer, toegang tot en beheer van e-bronnen, diensten voor e-books en databasediensten. Onze diensten verbeteren de efficiëntie en besparen tijd bij het ophalen van informatie. Bovendien bevorderen ze het gebruik van e-bronnen. LM Information Delivery is opgericht in 1972. Een professionele klantenservice en vooraanstaande technologieën vormen de hoekstenen van de activiteiten. LM Information Delivery heeft kantoren in Finland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Estland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Wij leveren diensten aan onze klanten in meer dan 20 landen.