LM Information Delivery is geselecteerd als de enige Finse leverancier van beheersdienstenvoor tijdschriftabonnementen voor Hansel Ltd

LM Information Delivery is geselecteerd voor de komende 4 jaar als leverancier voor beheersdiensten van tijdschriftabonnementen door Hansel Ltd., de centrale inkoopafdeling van de Finse overheid. LM Information Delivery is de enige Finse leverancier onder de drie leveranciers die geselecteerd werden.

“Als een Finse leverancier zijn we in staat om professionele klantenservice te bieden in de Finse taal en uitgebreide technische support aan bibliotheken en informatiediensten, binnen de grenzen van de overeenkomst. Onze klantenservice en technische supportorganisatie, the grootste in Noord-Europa, bedienen klanten binnen de grenzen van de overeenkomst in de Finse taal tussen 7:30 uur en 18:00 uur. Klanten van Hansel worden geholpen door onze Finse klantenservice met meer dan 50 informatieprofessionals. Indien nodig, kan onze technische klantenservice tot on-site ondersteuning bieden binnen 4 uur na een storingsmelding. LM Information Delivery biedt ook gratis cursussen en gebruik van nieuwe dienst door heel Finland” zegt de CEO van LM Information Delivery Janne Järvinen.

“Onze diverse diensten en geavanceerde technische oplossingen brengen kosteneffectiviteit voor het beheer van tijdschriftabonnementen. De overeengekomen percentages voor bibliotheken, binnen de grenzen van de Hansel-overeenkomst, zullen ook kostenbesparingen opleveren, vooral voor bibliotheken die vooral vakbladen en wetenschappelijke publicaties aanschaffen” vult Sales Director Jussi Kettunen aan.

Kettunen gelooft dat de diensten van LM Information Delivery van grote waarde zullen zijn voor klanten van Hansel. Het bedrijf kan, onder andere, voorzien in een unieke integratie met Finse bibliotheeksystemen, alsmede toegang tot geavanceerde toegang tot elektronische bronnen en managementsdiensten, zoals LibERM licentiebeheersoftware, dat bibliotheken helpt om hun licenties te beheren.

“We kijken met enthousiasme uit naar de samenwerking met klanten binnen de grenze van de Hansel-overeenkomst. We hebben de inhoud van de overeenkomst in detail beschouwd en we kunnen klanten diensten aanbieden aangepast aan de behoeften van elke afzonderlijke organisatie” legt Sales Director Jussi Kettunen uit.

Meer informatie:

Jussi Kettunen, Sales Director

+358 40 848 9758

Aleksi Tykkä, Customer Relationship Manager

+358 50 560 8019