LM Information Delivery verkozen tot ”uitverkoren” leverancier voor LUPC

LM Information Delivery is verkozen tot “uitverkoren” leverancier voor de afdeling Inkoop van de Universiteiten van Londen (de London Universities Purchasing Consortium/LUPC). De topnotering werd toegekend in beide categorieën: uitsluitend elektronische en gedrukte tijdschriftabonnementen en tijdschriftabonnementen met extra instrumenten voor bijvoorbeeld opsporing of alfabetische weergave. De notering versterkt wederom de positie van LM Information Delivery als één van de marktleiders in Europa op het gebied van abonnementen- en informatiebeheer voor academische en onderzoeksbibliotheken.

LM Information Delivery biedt de LUPC-bibliotheken sinds 2010 een groot aantal professionele en technologische diensten voor informatieverwerving en -beheer. De nieuwe tweejarige LUPC-overeenkomst vervangt in augustus 2012 de vorige overeenkomst.

“Dat we zijn gekozen als de beste leverancier binnen LUPC is een geweldige kans voor onze activiteiten in het Verenigd Koninkrijk. De notering komt kort nadat we waren uitverkoren als de meest gewenste leverancier bij de inschrijving voor LUPC in 2010 en de erkenning die we vorig jaar kregen bij de SUPC. Sinds de aankondiging hebben we contact met alle leden en hebben we aangeboden ze allen te ontmoeten. We zijn er echt trots op dat verschillende uiterst professionele instituten voor hun vernieuwingen voor 2012 naar ons zijn overgestapt”, aldus Janne Järvinen, CEO, LM Information Delivery.

De kracht van LM Information Delivery ligt in de professionele en academische klantenservice

LM Information Delivery richt zich op professionele en toegewijde academische klantenservice en persoonlijke ondersteuning van zijn klanten. Met behulp van de verbeterde webhulpmiddelen en het zeer ervaren adviesteam voor elektronische bronnen is toegang tot en beheer van elektronische en gedrukte tijdschriften zeer eenvoudig.

“LUPC-leden worden zeer snel geholpen en het bestellen, opvragen en vernieuwen van abonnementen is snel en betrouwbaar. Met de scherpe prijzen en het complete pakket aan diensten voor toegang tot en beheer van elektronische bronnen, kunnen de LUPC-bibliotheken hun kostenefficiëntie verbeteren en het beheer van hun elektronische collecties optimaliseren”, vertelt Tony Roche, Country Director LM Information Delivery Verenigd Koninkrijk.

Voortdurende produktontwikkeling vormt de sleutel tot marktleiderschap

LM Information Delivery gaat door met zijn succesvolle strategie van het verbeteren van de bestaande serviceconcepten en het ontwikkelen van nieuwe produkten. Het belang van diensten voor toegang tot en beheer van elektronische bronnen wordt steeds groter, omdat er door de elektronische bronnen nieuwe eisen worden gesteld aan de diensten van de bibliotheek en de serviceconcepten van de informatieleverancier.

“Wij hebben continu nieuwe kwaliteitsdiensten geïntroduceerd bij de klanten van de bibliotheek. Hieronder vallen bijvoorbeeld Summon Discovery Service, het elektronische systeem voor abonnementenbeheer LibNet® en LibERM®, een instrument voor het beheer van e-bronnen. Onze geavanceerde oplossingen verlossen de klanten van onze bibliotheken van tijdrovende handmatige taken”, concludeert Roche. 

Meer informatie over onze diensten en onze technologische oplossingen vindt u op www.lminfo.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Janne Järvinen
CEO
Tel.: +358 9 5424 6650
E-mail:

Tony Roche
Directeur Verenigd Koninkrijk
Tel.: + 44 (0) 780 3002506
E-mail:

www.LMinfo.nl

Over LM Information Delivery

LM Information Delivery is marktleider in abonnements- en informatiediensten in Noord-Europa. Onder onze klanten bevinden zich universiteiten en speciale bibliotheken, ziekenhuizen en medische bibliotheken, openbare bibliotheken, overheid, niet-gouvernementele organisaties en bedrijfsbibliotheken. We bieden onze klanten abonnementsbeheerdiensten, toegang tot elektronische publicaties, managementondersteuning, e-book diensten, en database services. Onze dienstverlening verbetert efficiëntie en bespaart tijd bij het verkrijgen van informatie. Opgericht in 1972. De kern van ons bedrijf gevormd door een professionele dienstverlening, gecombineerd met de nieuwste technologieën. LM Information Delivery heeft kantoren in Finland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Estland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.