LM Information Delivery ontvangt de hoogste AAA- kredietwaardigheidsclassificatie van Dun & Bradstreet

Onlangs ontving LM Information Delivery opnieuw een AAA-classificatie van Dun & Bradstreet. Deze allerhoogste kredietwaardigheidsclassificatie wordt gegeven aan bedrijven met sterke economische indicators, een positieve achtergrond en positief betalingsgedrag, evenals een substantiële hoeveelheid activiteiten. Deze kredietwaardigheidsclassificatie laat zien dat LM Information Delivery een betrouwbare zakelijke partner en werkgever is.

”LM Information Delivery is een familiebedrijf dat langdurige relaties met uitgevers, klanten en personeel hoog in het vaandel heeft staan. Het bedrijf werd in 1972 opgericht en dit jaar vieren we onze 40–jarige bestaan. Onze betrokkenheid bij de belanghebbenden van LM Information Delivery blijkt uit onze dagelijkse bedrijfsactiviteiten. Wij voelen ons bevoorrecht dat we ons personeel zekerheid kunnen bieden, en dat onze klanten op ons kunnen rekenen”, zegt Janne Järvinen, CEO van LM Information Delivery Group.

LM Information Delivery heeft zijn activiteiten in Noord-Europa de afgelopen jaren fors uitgebreid en het serviceaanbod van het bedrijf blijft groeien. Het bedrijf gelooft sterk in het bieden van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de plaatselijke behoeften van klanten.

”Door ons streven naar voortdurende ontwikkeling van onze diensten slagen wij erin succesvol te blijven. Samen met onze klanten richten wij ons op de ontwikkeling van onze diensten, zodat deze een toegevoegde waarde betekenen bij het werk van onze klanten. Onze diensten m.b.t. toegang tot en beheer van elektronische middelen zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid. Er is kennelijk behoefte aan een nieuw soort kennis, die een betrouwbare partner in de informatieservice kan bieden”, aldus Janne Järvinen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Janne Järvinen

CEO van LM Information Delivery Group

Telefoon: +358 9 5424 6650

Fax: +358 9 753 3468

E-mail:

 

LM Information Delivery

LM Information Delivery is in Noord-Europa marktleider op het gebied van abonnementen- en informatiebeheer. In ons klantenbestand bevinden zich universiteits- en onderzoeksbibliotheken, ziekenhuizen en medische bibliotheken, openbare bibliotheken, overheidsorganisaties, niet-gouvernementele organisaties en bedrijfsinformatiecentra.Wij bieden onze klanten abonnementenbeheer, toegang tot en beheer van e-bronnen, diensten voor e-books en databasediensten. Onze diensten verbeteren de efficiëntie en besparen tijd bij het ophalen van informatie. Bovendien bevorderen ze het gebruik van e-bronnen.

LM Information Delivery is opgericht in 1972. Een professionele klantenservice en vooraanstaande technologieën vormen de hoekstenen van de activiteiten. LM Information Delivery heeft kantoren in Finland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Estland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Wij leveren diensten aan onze klanten in meer dan 20 landen.