LM Information Delivery neemt database-activiteiten van PrioInfo over

LM Information Delivery heeft de database-activiteiten van PrioInfo aangekocht. De overname complementeert en verruimt het aanbod van databasediensten van LM Information Delivery voor bibliotheken en ondernemingen in Noord-Europa.

“PrioInfo heeft meer dan 25 jaar ervaring in de branche, en het bedrijf heeft veel expertise in het leveren van elektronische bronnen en databases die voor onze klanten belangrijk zijn. Bovendien heeft PrioInfo ook veel kennis van de speciale behoeften van bibliotheekconsortiums,” aldus Janne Järvinen, CEO van LM Information Delivery.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Janne Järvinen

CEO

Telefoon: +358 9 5424 6650

Fax:  +358 9 753 3468

E-mail:

Over LM Information Delivery

LM Information Delivery is marktleider in abonnements- en informatiediensten in Noord-Europa. Onder onze klanten bevinden zich universiteiten en speciale bibliotheken, ziekenhuizen en medische bibliotheken, openbare bibliotheken, overheid, niet-gouvernementele organisaties en bedrijfsbibliotheken. We bieden onze klanten abonnementsbeheerdiensten, toegang tot elektronische publicaties, managementondersteuning, e-book diensten, en database services. Onze dienstverlening verbetert efficiëntie en bespaart tijd bij het verkrijgen van informatie.

Opgericht in 1972. De kern van ons bedrijf gevormd door een professionele dienstverlening, gecombineerd met de nieuwste technologieën. LM Information Delivery heeft kantoren in Finland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Estland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

PrioInfo

PrioInfo is in de Scandinavische landen de toonaangevende producent van diensten met betrekking tot content. Het bedrijf biedt informatiebronnen en –diensten in elektronische vorm voor onderzoekscentra en andere informatiegerichte organisaties. Het bedrijf heeft daarnaast in Europa een toonaangevende service ontwikkeld waarmee plagiaat kan worden voorkomen. PrioInfo biedt zijn klanten toegevoegde waarde door de hoogstaande, internationale informatiebronnen en deskundige klantenservice. Het bedrijf opereert in de Scandinavische landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm.