LM Information Delivery gekozen alséén van de drie geprefereerde partners voor LUPC

LM Information Delivery is gekozen als één van de drie geprefereerde leveranciers voor het London University Purchasing Consortium. LM Information Delivery is marktleider in Noord-Europa voor abonnements- en informatiediensten aan wetenschappelijke en speciale bibliotheken. Het bedrijf biedt klanten abonnementsbeheerdiensten, e-resource toegangs- en beheerdiensten, e-bookdiensten en database services.

Bibliotheken die deelnemen aan LUPC krijgen een breed aanbod van professionele en technologische diensten voor acquisitie en beheer van informatie. LM Information Delivery biedt professionele en toegewijde wetenschappelijke support en persoonlijke klantenservice. Onze uitgebreide webtools en professionele adviesdiensten voor elektronische publicaties, vereenvoudigen beheer en toegang voor zowel elektronische als gedrukte tijdschriften.

LUPC-leden krijgen fast track service en bestellen, claimen en verlengen van abonnementen wordt dus snel en betrouwbaar. We combineren scherpe prijzen en een complete lijn van diensten voor beheer en evaluatie van e-resources, waardoor het mogelijk is voor LUPC-bibliotheken om hun kosteneffectiviteit te verhogen en beter grip te krijgen op hun elektronische collecties.

"We zijn er trots op om gekozen te zijn als geprefereerde leverancier voor het LUPC. Het contract versterkt onze positie in Europese markten en bij wetenschappelijke bibliotheken. Onze strategie is om een continue proces te implementeren van innovatie en ontwikkeling van dienstconcepten en technische oplossingen voor onze wetenschappelijke bibliotheekklanten. Nieuwe diensten verhogen de effeciëntie en verbeteren beheersprocessen" zegt Janne Järvinen, CEO van LM Information Delivery.

LM Information Delivery biedt abonnements- en informatiediensten aan 10.000 klanten in Noord-Europa en in de Baltische staten, alsmede andere Europese landen, zoals Portugal en Rusland. Ons LibNet-hulpmiddel bij abonnementsbeheer geeft bibliotheken en abonnees de toegang tot een database met meer dan 70.000 uitgevers en 330.000 publicaties.

Voortdurende productontwikkeling is de sleutel tot marktleiderschap

LM Information Delivery gaat door met de succesvolle strategie van het verbeteren van bestaande dienstconcepten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Het belang van toegang en beheer van elektronische bronnen is toegenomen omdat de bronnen nieuwe eisen stellen aan de dienstverlening van bibliotheken en aan het serviceconcept van de informatieagent.

LM Information Delivery heeft voortdurend nieuwe diensten geïntroduceerd aan zijn klanten. Hiertoe behoren de Summon discovery service en het LibNet® hulpmiddel voor abonnementsbeheer. Het bedrijf heeft ook de LibPub dienst ontwikkeld, een hulpmiddel voor uitgevers om kosteneffectiviteit, accuratesse en automatisering te verbeteren voor abonnementsbeheer en levering van informatie.

U kunt meer informatie vinden over onze diensten en technologische oplossingen op www.LMinfo.nl.