LM Information Delivery benoemt Nels Rune Jensen tot Manager Denemarken

LM Information Delivery betrad vorig jaar de Deense markt met een team van vijf professionals, allen met veel branche-ervaring. Het team werd begin 2012 versterkt door de aanstelling van Nels Rune Jensen als Manager Denemarken. Nels Rune Jensen is zeer bekend met de branche en heeft een uitgebreide achtergrond in informatiediensten en de uitgeverijsector.

“Samen met mijn collega’s in Kopenhagen streef ik er in mijn nieuwe functie naar om voor de Deense klanten de belangrijkste partner te worden op het gebied van abonnementenbeheer”, aldus Nels Rune Jensen. Nels is de afgelopen 14 jaar werkzaam geweest in de branche, meest recentelijk als commercieel directeur voor Swets in Scandinavië. Nels kijkt ernaar uit om de plaatselijke aanwezigheid van LM Information Delivery in Denemarken verder te ontwikkelen en te versterken.

Het kantoor van LM Information Delivery in Denemarken is centraal gelegen aan de Strøget en huisvest een ervaren team van medewerkers met gemiddeld 15 jaar branche-ervaring. Verkoopmanager Tejs Grevstad en het klantenserviceteam hebben veel plaatselijke kennis in de branche en uitstekende klantenservicevaardigheden.

Contactgegevens

Janne Järvinen

CEO van LM Information Delivery Group

Telefoon: +358 9 5424 6650

Fax: +358 9 753 3468

E-mail:

Over LM Information Delivery

LM Information Delivery is in Noord-Europa marktleider op het gebied van abonnementen- en informatiebeheer. Onder onze klanten bevinden zich universiteiten en onderzoeksbibliotheken, ziekenhuizen en medische bibliotheken, openbare bibliotheken, overheids- en particuliere organisaties en bedrijfsinformatiecentra. Wij bieden onze klanten abonnementenbeheer, diensten voor toegang tot en beheer van elektronische bronnen, diensten voor eBooks en databasediensten. Onze diensten verbeteren de efficiëntie en besparen tijd bij het ophalen van informatie. Bovendien bevorderen ze het gebruik van e-bronnen.

LM Information Delivery werd in 1972 opgericht. Professionele klantenservice en vooraanstaande technologieën vormen de hoekstenen van de activiteiten. LM Information Delivery heeft kantoren in Finland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Estland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Wij leveren diensten aan klanten in meer dan 20 landen.