LM Information Delivery benoemt Katarina Standar

Katarina Standar is op 3 december 2012 in dienst getreden bij LM Information Delivery als Head of Electronic Resource Department. Standar heeft een universiteitsopleiding genoten en heeft bijna twintig jaar werkervaring in de informatiesector. Zij heeft soortgelijke functies bekleed bij bijvoorbeeld de bibliotheek van de Universiteit van Uppsala, de centrale bank van Zweden en de bibliotheek van het Zweedse parlement.

 

Standar versterkt het vakkundige team van LM Information Delivery dat zich concentreert op elektronische materialen en op de gebruiks- en beheerdiensten ervan.

 

“Tijdens mijn loopbaan heb ik bijzondere aandacht gehad voor elektronische publicaties, databases, licenties en e-boeken. Ook bibliotheeksystemen en de beschikbaarheid van materialen hebben een belangrijke rol gespeeld in mijn werk. Ik heb gemerkt dat het bij het werken met elektronische materialen belangrijk is systematisch en communicatief vaardig te zijn. Als professional in de bibliotheeksector en als klant van bemiddelingsdiensten en uitgeverijen heb ik veel ervaring met de producten en diensten die LM Information Delivery biedt. Ik ben enthousiast over mijn nieuwe rol bij LM Information Delivery”, vertelt Standar.