Het concern LM Information Delivery neemt de zakelijke activiteiten van het Nederlandse LM Ingressus over

Het concern LM Information Delivery heeft de activiteiten van LM Ingressus volledig overgenomen. Het bedrijf, dat in 2011 in Nederland werd opgericht, biedt informatie- en bibliotheekdiensten. De naam van het bedrijf verandert nu in LM Information Delivery.

LM Information Delivery is één van de grootste providers van informatiediensten in Noord-Europa. De kracht van het bedrijf uit zich in het bijzonder in lokale knowhow en in technisch geavanceerde gebruiks- en beheerdiensten voor elektronische en gedrukte materialen.

“Toen onze bedrijfspartner Ingressus een bedrijfshervorming aan het doorvoeren was, kregen wij de kans om het volledige aandelenpakket van onze gemeenschappelijke onderneming aan te kopen. LM Information Delivery bekleedt een sterke positie op de Nederlandse markt. We hebben in Nederland een deskundige, lokale klantenservice en geavanceerde en uitgebreide technische diensten”, vertelt Janne Järvinen, de CEO van LM Information Delivery.

De activiteiten van het bedrijf in Nederland worden versterkt met een nieuw kantoor

Het nieuwe kantoor van LM Information Delivery bevindt zich in Deventer, aan de Van Twickelostraat 13. Ronald Van Dieën treedt aan als nieuwe landelijke manager van het bedrijf.

 

Meer informatie:

Janne Järvinen

CEO

LM Information Delivery

Bereikbaar via directiesecretaresse Nina Lillqvist

Tel. +358 40 832 8871

 

Ronald Van Dieën

Landelijke manager

LM Information Delivery Netherlands

M 0031 (0)6 13838386

www.lminfo.nl