Waarden

Waarden bepalen onze activiteiten, zodat onze visie wordt gerealiseerd. Onze visie is de meest gewaardeerde samenwerkingspartner te zijn in de informatiedienstensector door plaatselijke en vakkundige dienstverlening aan te bieden, evenals innovatieve oplossingen die zijn ontwikkeld voor kostenefficiënte acquisitie en beheer van informatiemateriaal.

Onze waarden zijn:

  • Het succes van onze klanten
    We willen dat onze klanten tevreden zijn over ons. Daarom investeren we in alle landen in een plaatselijke en vakkundige klantenservice die met onze klanten samenwerkt in hun eigen taal. Ons doel is ondersteuning te bieden aan onze klant tijdens de gehele levenscyclus van onze diensten.
  • Continue innovatie en de moed om te ontwikkelen
    We hebben steeds aan de top willen staan van de zich snel ontwikkelende informatiesector. We investeren veel in onze teams die verantwoordelijk zijn voor productontwikkeling en technische oplossingen en we zijn actief aanwezig in verschillende vakseminars en evenementen. Veel van onze diensten zijn in samenwerking met onze klanten ontwikkeld. Innovatie ziet men ook in het dagelijks leven van onze klanten door gebruiksvriendelijkheid en het allesomvattende van de oplossingen.
  • Tradities zijn sterk aanwezig
    LM Information Delivery is ook vandaag de dag nog een familiebedrijf. We tonen voortdurend betrokkenheid tegenover onze klanten, ons personeel en onze andere samenwerkingspartners. Ons personeel heeft gemiddeld meer dan tien jaar ervaring in de sector. De plaatselijke en vakkundige knowhow is eveneens merkbaar in de hoge klanttevredenheid.