Personeel

LM Information Delivery is de grootste klantenserviceorganisatie in Noord-Europa, waar knowhow en vakmanschap worden gewaardeerd. Onze medewerkers in klantenservice zijn taalvaardig en velen behaalden een diploma aan een hogeschool.

Plaatselijke aanwezigheid is belangrijk voor ons. Daarom hebben we in elk land ons eigen verkooppersoneel en klantenservice met gemiddeld 10 jaar ervaring in de sector. Door de snelle veranderingen in de informatiedienstensector investeren we veel in de voortdurende ontwikkeling van de kennis van ons personeel.

Een belangrijk deel van ons werk omvat ook de samenwerking met verschillende vakorganisaties en de deelname aan vakbeurzen. Zo is bijvoorbeeld ons team dat verantwoordelijk is voor de contacten met uitgevers elk jaar een actieve deelnemer op de Frankfurt Book Fair.

We werken ook samen met verschillende onderwijsinstellingen en daarom bieden we mooie gelegenheden voor bijvoorbeeld stageperiodes of eindscripties. Bovendien geven we jaarlijks verschillende studiebeurzen aan organisaties in de informatiedienstensector ter ondersteuning van de ontwikkeling van knowhow in de sector.